СУВО БЕЛО ВИНО

Раскошно, хармонично и добро избалансирано, со препознатлива арома на мед и лешник.

СУВО БЕЛО ВИНО

Има специфична арома на тропско овошје и цитруси, со прикриен минерален тон добиен од самата почва.

ПОЛУСУВО БЕЛО ВИНО

Изобилува со овошно-цветни ароми, односно, нагласени комплексни ароми на мандарина и роза.

СУВО БЕЛО ВИНО

Вино со комплексен овошен вкус и долготраен завршеток.

СУВО ЦРВЕНО ВИНО

Соберете го друштвото, запалете ја скарата и отворете плута од нашиот Мерлот.

БЕЛО/ЦРВЕНО/РОЗЕ 

НОВА ВИНСКА ЛИНИЈА!

Вина за секој ден. Одличен квалитет по секојдневно прифатливи цени.

СУВО БЕЛО ВИНО

Вино добиено од сортите смедеревка и жилавка. Типичен обид да се извлече максимумот од сортите.

СУВО ЦРВЕНО ВИНО

Вино кое одлично го отсликува тероарот и во кое се сочувани сите особини на сортата вранец.

СУВО ЦРВЕНО ВИНО

Направено со љубов и страст, од одбрани гроздови од доцна берба.

СУВО БЕЛО ВИНО

Ова вино остава впечаток. Се околку овој сестран Совињон е поврзано со љубов.

ПОЛУСУВО БЕЛО ВИНО 

Вино со остаток на природен гроздов шеќер и вкус на цитрус и мед.

СУВО ЦРВЕНО ВИНО

Уживањето е целосно на ваша страна со нашиот Фаворит!

СУВО БЕЛО ВИНО

Вино со ароми на црна слива и пита од боровинки, зачинето со ноти од црн бибер и мајчина душица. 

ПОЛУСУВО БЕЛО ВИНО

Оваа Смедеревка доловува вкус на свежа зелена јаболка. 


 

СУВО РОЗЕ ВИНО

Избалансирано, свежо и лесно на вкус, со позадински цитрусен вкус.